Compromís social

Compromís Social

Atenent les expectatives de la ciutadania

 

Busquem contrarestar a nivell de Grup les repercussions de les nostres actuacions i donar resposta a les expectatives de la ciutadania, tant globalment com localment, alineant-nos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Objectius Compromis Social

Garantir l’accés a l’aigua

No només accés físic i de qualitat, sinó també en termes d’accessibilitat. Garantim l’accés a l’aigua a les famílies en situació de dificultat econòmica i impulsem fons i tarifes socials a l’abast de totes les persones.

Garantir la igualtat i la diversitat

Ens comprometem a incrementar en un 50% les dones en llocs de lideratge i en un 50% les persones amb discapacitat a la companyia.

Conscienciar la ciutadania

La sensibilització i la conscienciació de la ciutadania sobre el bon ús i la cura de l’aigua i del medi ambient amb campanyes, programes educatius i visites a les nostres instal·lacions són clau per fomentar l’ús responsable de l’aigua en més de 14,5 milions de persones.

Aconseguir zero accidents laborals

Els nostres professionals són el motor de la nostra companyia. I cuidar-los, una prioritat. Per això estem compromesos amb el repte de zero accidents laborals.